Resultaten voor glas vervangen iphone

   
 
glas vervangen iphone
 
iPhone schermreparatie? Zo laat je een kapot iPhone scherm repareren!
Het enige wat je in zon geval kunt doen, is een iPhone repareren of zelf je scherm vervangen. Helaas kun je je bij een gebroken scherm niet beroepen op de iPhone-garantie, maar eventueel wel op AppleCare of een iPhone verzekering als je één van beiden hebt afgesloten. We hebben een uitgebreide uitleg geschreven over de mogelijkheden van je iPhone verzekeren. iPhone verzekeren: heb je een iPhone-verzekering nodig? Moet je je iPhone verzekeren en welke iPhone-verzekeringen zijn er dan zoal? Wij hebben in dit artikel alle afwegingen op een rij gezet: bij schade, diefstal en verlies van je iPhone komt een toestelverzekering van pas, maar je iPhone verzekeren is lang niet altijd nodig. iPhone schermreparatie bij Apple. Wil je je iPhone op eigen kosten laten repareren, dan kun je een afspraak maken in de Apple Store.
iPhone Reparatie - 30 minuten service - ThePhoneLab. Asset 34.
We kijken graag naar een passende oplossing. Wat valt onder de garantie van een iPhone reparatie? Wij bieden levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Wanneer er een probleem ontstaat met het gerepareerde onderdeel of die toe te wijzen is aan het vervangen onderdeel, dan valt dit onder de levenslange garantie van ThePhoneLab.
iPhone 6 reparatie: Het scherm vervangen - appletips.
Ook bij Apple store geweest met kapot glas, werd niet hersteld omdat iPhone niet meer geheel recht was. Mikail 28 september 2015 om 9:45.: vaak is je garantie al vervallen wanneer je iPhone valschade heeft opgelopen. En indd wat frans zegt je iphone scherm wordt niet vervangen wanneer je behuizing krom is.
iPhone 7 Reparatie Gemaakt in 30 min Beeldscherm €49 Batterij €25.
Als je te maken hebt met een iPhone 7 die kapot is, dan is het een goed idee om deze te laten maken door een gecertificeerde monteur. Bij de The Repair House werken zulke monteurs, waardoor jij weer vrij snel je gerepareerde iPhone 7 in handen hebt.
Reparatie iPhone Gent Herstellen Repair Glas en Frame.
- Batterij: €60. - Laadconnector: €60. iPhone Reparatie Gent, mogelijke herstellingen bij.: - iPhone scherm reparaties zijn de meest voorkomende herstellingen. Glas Frame, brengt u steeds een snelle service met hoog kwaliteitsonderdelen origineel, origineel refurbished of OEM. De meeste iPhone display herstellingen zijn binnen de paar uren gefixt. - Het achterglas of achterkant van uw fancy iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 pro max is gebarsten.
iPhone Herstellen in Antwerpen.
Aan/uit knop vervangen 29€. Achterkant vervangen 15€. Microfoon vervangen 29€. Camera vervangen 25€. Laat uw herstelling voor iPhone snel en professioneel herstellen. Wij zijn het juist bedrijf om u te helpen. Met onze kennis bent u er altijd zeker van dat deiPhone reparatiesnel en vakkundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, gebroken glas, kapotte touchscreen, een defecte batterij, waterschade aan je iPhone, software problemen; we bieden altijd een oplossing.Dankzij onze snelservice bent u altijd welkom om uw iPhone te laten repareren in onze vestiging in Antwerpen. Naast een snelle reparatie werken wij enkel met de allerbeste kwaliteit onderdelen voor het beste resultaat én u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie van uw iPhone.De beeldschermen van de iPhone X,8, 8 Plus 7, 6S, 6S Plus, 6, 6 Plus, 5S, 5C, 4S, en 4 bestaan uit een lcd scherm, een touchscreen en een frame.
iPhone SE reparatie: Scherm vervangen € 59,-, Altijd zonder afspraak.
Of werkt de touchscreen niet goed of niet meer? En u wilt scherm laten vervangen? scherm glas vervangen wij met een originele module klaar terwijl u wacht. op de originele schermen is er 12 maanden garantie. U hoeft bij ons nooit een afspraak te maken. Gewoon binnen lopen in onze winkel en binnen 30 minuten is jou iPhone SE volledig hersteld zoals nieuw.
iPhone X Camera glas reparatie - Telefoonglaasje.
Maak een afspraak voor iPhone X camera glas reparatie in Son, nabij Eindhoven. Bij Telefoonglaasje werken we alleen op afspraak, zo weet je zeker dat je direct bij ons terecht kunt én dat jouw iPhone X op het afgesproken tijdstip weer up to date klaar ligt.
de Telefoon reparatie winkel! Antwerpen.
Onze monteurs zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag. Onderstaand vind u alle reparaties die we voor de iPhone 8 aanbieden. Staat uw reparatie er niet tussen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Merk Model selecteren. Contact gegevens invullen. Scherm module vervangen origineel.
Apple iPhone X scherm reparatie glas vervangen € 159,-, Zonder afspraak.
Is je achterkant glas van uw iPhone X gebarsten? Er zijn heel veel mensen die hun iPhone X laten vallen en nu is de achterkant glas volledig kapot maar gelukkig bent u niet de enige veel mensen hebben een iPhone X achterkant reparatie nodig omdat het toestel bijvoorbeeld gevallen is. Wij vervangen de de volledige behuizing van de iPhone X met achterkant glas met een nieuw en origineel onderdeel.

Contacteer ons