1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

GSM herstelling Antwerpen


Een kapotte gsm is erg vervelend en kan een grote belemmering vormen in het dagelijks leven, maar een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Gelukkig staan de experts van Techphone voortdurend voor u klaar en lossen wij uw gsm problemen graag op.
Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het herstellen van allerlei uiteenlopende defecten aan uw gsm. Het team is volledig op de hoogte van nieuwe technische ontwikkelingen in de telefoonbranche door regelmatige bijscholing. Hierdoor kunnen wij alles op alles zetten om u snel te helpen en u de beste kwaliteit te bieden op het gebied van gsm herstelling.

Wanneer u problemen ondervindt met uw gsm kunt u zonder afspraak wanneer het u uitkomt langskomen bij Techphone. Onze experts zullen het mankement aan uw telefoon snel achterhalen door een geheel kosteloos en vrijblijvend onderzoek uit te voeren. Wij zullen u daarna inlichten over de mogelijkheden tot reparatie, en duidelijkheid verschaffen over de kosten die aan het reparatieproces verbonden zijn. Indien u ervoor kiest gebruik te maken van onze diensten, zullen onze monteurs meteen aan de slag gaan met de reparatie van uw gsm terwijl u rustig plaatsneemt in onze wachtruimte. De gsm herstelling zal in een mum van tijd plaatsvinden.

U kunt tevens gebruik maken van de mogelijkheid uw gsm naar Techphone op te sturen. Wij staan hierbij bekend om onze snelle ‘Two day service’; onze experts repareren en retourneren uw gsm binnen slechts twee dagen tijd.

Om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met originele onderdelen van de beste kwaliteit. Bovendien werken wij volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Om u de best mogelijke service te verschaffen, biedt Techphone u tevens 3 maanden garantie op elke gsm herstelling. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel onze winkel verlaten. Techphone zal er voor zorgen dat u razendsnel weer volop kan genieten van alle mogelijkheden die uw gsm te bieden heeft.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

reparatie-iphone