1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...
GSM reparatie Gent

Bijna niemand kan tegenwoordig nog zonder zijn smartphone. Voor velen is het dan ook een nachtmerrie als deze het begeeft. Is dit u al eens overkomen of bent u er bang voor dat het u zal overkomen? Gelukkig is er GSM reparatie Gent door onze ophaaldienst . Een beschadigd scherm? Knoppen die niet meer of niet meer goed werken? De batterij is veel te snel leeg? GSM reparatie Gent biedt uitkomst met pick up & return service . Snelle en professionele reparatie voor een zeer scherpe prijs!

Uw GSM wordt snel en vakkundig gerepareerd

U kunt vrijblijvend langsgaan bij het reparatiecentrum van Techphone in Antwerpen of u kunt gebruikmaken van onze Pick up & Return service. We repareren alle merken smartphone. Dus heeft u een defect aan uw iPhone, Samsung Galaxy, Nokia, Huawei, HTC, Sony Ericsson of LG, dan repareren we die voor u in een half uur of uiterlijk drie kwartier. Indien u dit wenst kunt u bij de reparatie aanwezig blijven bij Techphone Antwerpen. Voor 80% van de uit te voeren reparaties zijn de onderdelen beschikbaar.

 

Pick up & return service

Als u liever heeft dat we uw GSM ophalen dan is dat ook geen probleem. Uw meldt u telefoon eenvoudig aan op onze website, wij nemen contact met u op en komen hem de volgende werkdag bij u ophalen. Mocht tijdens de reparatie blijken dat er nog extra mankementen zijn, dan neemt GSM reparatie Gent contact met u op. Na reparatie heeft u uw GSM snel weer thuis. Dit is het gemak van onze pick up & return service.

Reparatie tegen de scherpste prijs

Van de prijs zult u niet schrikken. Als u kiest voor iPhone reparatie Gent, kiest u voor de laagst mogelijke prijs. Door onze onderdelen zeer scherp in te kopen zijn de materiaalkosten minimaal en voor onze verrichte werkzaamheden bereken we u een zeer nette prijs.

Het zou toch zonde zijn als u uw smartphone nog langer niet kunt gebruiken of niet optimaal kunt gebruiken, als u probleem binnen enkele dagen zeer goedkoop opgelost kan worden. Bij iPhone reparatie Gent staan de professionals voor u klaar, zodat u weer volop van uw iPhone of andere GSM kunt genieten zoals u dat gewend bent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...
5 / 5 stars