1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...Loading...

ipad 4 reparatieIs het scherm van uw iPad kapot?

Dan kunnen wij u helpen. Techphone is gespecialiseerd in iPad reparaties. Heeft uw iPad een lelijke val doorstaan en is het scherm toegetakeld, twijfel niet en spring eens binnen. Wij herstellen uw scherm in een mum van tijd en controleren uw toestel meteen ook op interne schade.

De iPad is een trendy item om overal naartoe te zeulen. Je kan het altijd en overal gebruiken en zo blijf je met alles en iedereen in contact. Door het grote van de iPad is het toestel zeer vatbaar voor krassen en andere schade. Omdat je voor een iPad ook een mooie som mag neerleggen wil je het apparaat in topconditie houden waardoor je hier en daar ooit wel eens een beschadiging zal moeten laten herstellen.

Je scherm kan door verschillende omstandigheden beschadigd raken. Valschade is de hoofdoorzaak. Wanneer jouw scherm beschadigingen heeft opgelopen dan zal dit niet alleen storend werken op het uiterlijk van je tablet maar ook op de functionaliteit. Zo kan het zijn dat het de touch-functionaliteit van je scherm niet meer naar behoren werkt .

Je iPad repareren Gelukkig kan je de beschadigingen van je iPad laten herstellen. Soms volstaat het enkel om de kras te camoufleren of op te vullen als het om een oppervlakkige kras gaat. Wanneer de beschadiging invloed heeft op de functionaliteit van je iPad zal het gehele scherm vervangen moeten worden. Door het vervangen van je scherm zal je weer optimaal van je iPad kunnen genieten en dit voor relatief weinig geld.

Techphone gebruikt voor het herstellen van elke beschadiging onderdelen van de hoogste kwaliteit en doet beroep op ervaren technici zodat de iPad reparatie altijd met de hoogste concentratie en veiligheidsmaatregelen wordt uitgevoerd. Na elke reparatie staan alle gegevens nog op de iPad en is er geen sprake van gegevensverlies. Ga daarom naar Techphone voor iPad reparaties te Antwerpen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...Loading...