1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

iPhone reparatie

Voor de meeste Apple gebruikers is de iPhone een verlengstuk van hun levensstijl. Wanneer jouw iPhone niet meer optimaal kan functioneren door een beschadiging dan wil je dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Wij bij Techphone begrijpen de fervente Apple gebruiker maar al te goed. Ook al is de iPhone 4, 4s , 5, 5s, 6, 6 plus  vervaardigd uit versterkt glas, toch bestaat er een grote kans dat je het glas vroeg of laat eens beschadigd.

Een oppervlakkige kras zal enkel het uiterlijk van je iPhone beschadigen, maar een diepe barst kan de touch-screen functionaliteit van je toestel ernstig verhinderen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat glasbreuk bij de iPhone 4, 4s vaker voorkomt dan bij de iPhone 3. Dit is niet uit de lucht gegrepen aangezien de iPhone 4 is opgesteld uit glas aan voor- en achterkant. Het is dan ook niet verwonderlijk dat glasbreuk door valschade op de eerste positie staat wanneer het aankomt op schadegevallen bij een iPhone 4. De overige twee schadegevallen, vochtschade en overige schadegevallen zijn nagenoeg verwaarloosbaar.

Bij Techphone wordt je iPhone in en mum van tijd herstelt zodat jij weer snel van je kostbare investering gebruik kan maken. Spring binnen in onze shop in Antwerpen en bij lichte schade herstellen wij jouw iPhone al na een half uurtje. Terwijl je wacht kan u genieten van een  lekker kopje koffie of een fris drankje.

Snelle reparatie iPhone

Wanneer u uw iPhone wilt laten repareren zonder uw toestel te lang te moeten missen dan bent u bij Techphone aan het juiste adres. Bij Techphone te Antwerpen is een iPhone herstellen een koud kunstje.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...