1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

Snelle iPhone reparatie in Wilrijk en omstreken

Op zoek naar een goede iPhone reparatie in Wilrijk en omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Techphone Antwerpen. Wij kunnen alle problemen aan uw iPhone snel verhelpen en u kunt daarbij zelfs gebruik maken van onze speciale ophaaldienst.

Veel voorkomende problemen aan een iPhone

Een iPhone is een prachtig stuk techniek en daarom ook terecht zeer populair. Net zoals elk ander elektronische apparaat kan ook een iPhone echter wel eens gebreken hebben. Veel voorkomende problemen zijn onder andere touchscreens die niet meer goed functioneren, laad connectors die hun werk niet meer naar behoren doen en batterijen die leeg zijn en microfoons die gerepareerd moeten worden. Deze en andere problemen kunnen wij allemaal voor u verhelpen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als uw batterij bijvoorbeeld vervangen moet worden, als er een software update gedaan moet worden of als u de backcover van uw iPhone wil vervangen door een nieuw exemplaar.

Wij komen uw kapotte iPhone bij u ophalen

U kunt voor uw iPhone reparatie in Wilrijk bij onze winkel terecht in Antwerpen, maar Techphone kan de kapotte iPhone ook voor u op komen halen. Deze speciale Techphone Pick Up & Return Service werkt als volgt. U meldt uw telefoon aan op onze website. U krijgt van ons een mail, waarna we u bellen voor een afspraak. De dag erna haalt onze ophaaldienst uw toestel bij u op. We repareren het mankement, mochten we andere problemen tegenkomen dan nereparatie-iphonemen we hierover telefonisch contact met u op om te bekijken of u deze ook verholpen wilt zien. De dag erna brengen we de telefoon weer bij u terug. Eenvoudiger kan het niet!

Techphone iPhone reparatie Wilrijk: grondig en compleet!
U ziet, Techphone biedt de meest complete iPhone reparatieservice die u kunt vinden. Bij ons kunt u bij wijze van spreken vanuit uw luie stoel uw kapotte iPhone weer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...