1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...
iPhone scherm reparatie

Eén van de populairste producten wereldwijd is op dit moment zonder twijfel de iPhone van Apple. Het is de verpersoonlijking van de razendsnelle ontwikkeling van mobiele telefoon tot zakcomputer. Doordat we tegenwoordig alles met een iPhone kunnen doen, betekent dit ook dat deze bijna doorlopend gebruikt wordt. In de zak, uit de zak, op tafel, naast u op de bank. Voordat u het weet stoot u ergens tegenaan of valt uw iPhone op de grond en is uw scherm beschadigd of volledig stuk. Gelukkig is er dan Techphone voor een snelle en vakkundige iPhone scherm reparatie .

 

Snelle en vakkundige service

Onze professionele medewerkers vervangen repairvan uw schermpje snel en vakkundig. Binnen drie kwartier heeft u een gloednieuw schermpje en is uw iPhone weer als nieuw, vaak zelfs binnen een half uur. Daadwerkelijk klaar terwijl u wacht.

Tijdens de iPhone scherm reparatie zullen geen gegevens van de telefoon verloren gaan. Indien u dit wenst kunt u bij de reparatie aanwezig blijven en kunt u zelf constateren dat de monteurs van iPhone scherm reparatie in Antwerpen vakmensen zijn en dat alleen originele onderdelen gebruiken. Deze vervangende schermen hebben we in ruime mate op voorraad, net als vele andere onderdelen. Mocht er nog een ander probleem met uw telefoon zijn, dan kan dit natuurlijk ook meteen gerepareerd worden.

Pick Up & Return Service

Als u niet zelf naar Antwerpen kunt komen en er de voorkeur aan geeft dat we uw iPhone ophalen dan is dat ook geen probleem. U meldt uw telefoon eenvoudig aan op onze website, wij nemen contact met u op en wij komen uw iPhone de volgende werkdag bij u ophalen. Mocht tijdens de reparatie blijken dat er nog andere problemen zijn, dan nemen we contact met u op. Na reparatie heeft u uw iPhone snel weer thuis. Dat is het gemak van onze pick up & return service.

Of u er nu voor kiest zelf langs te komen in Antwerpen of kiest voor het gemak van onze pick up & return service, de professionals van iPhone scherm reparatie in Antwerpen staan altijd voor u klaar en dragen zorg voor een snelle en vakkundige reparatie van uw iPhone.