1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 

Apple maakt zich gereed om de gewoontes van iPhone gebruikers te veranderen met de onlangs vrijgegeven derde beta versie van iOS 8.3.

Er worden niphone zonder wachtwoordog steeds nieuwe details van iOS 8.3, de nieuwe versie van iOS, bekend gemaakt. Eerder werd bekend gemaakt dat de Turkse taal geïntegreerd zou worden in de slimme assistent van Apple Siri. Echter lijkt het erop dat Apple ook de gewoontes voor het downloaden van applicaties gaat veranderen.

 

Volgens de vertrouwelijke bronnen van de VS gebaseerde 9to5mac website worden de gebruikers die gratis applicaties van App Store en iTunes inhoud downloaden niet meer verplicht een wachtwoord in te voeren.
Tot op heden dienden de gebruikers door middel van een wachtwoord of een TouchID hun download op App Store te bevestigen. Nu kunnen de gebruikers dit deactiveren door een kleine aanpassing in de instellingen.

 

De gebruikers kunnen de optie “Require Password” (Wachtwoord vereist)activeren of deactiveren in de wachtwoord instellingen voor App Store.

 

 

 

 

OP WELKE MODELLEN KUNNEN iOS 8.3 GEBRUIKT WORDEN?
De nieuwe versie van iOS, iOS 8.3, die ontwikkeld is door Apple voor de iPhone en iPad modellen kunnen gebruikt worden op “phone 4s en nieuwere modellen. De gebruikers van iPad 2 en nieuwere modellen kunnen ook de nieuwe iOS gebruiken op hun toestel.

Het is nog niet bekend wanneer Apple iOS 8.3 definitief aan haar gebruikers gaat aanbieden.